add us on facebook http://www.facebook.com/pages/Redang-Island-Malaysia/221443514558520

Wednesday, February 13, 2013

Pakej Budget Pulau Perhentian 2014


PAKEJ BUDGET CUTI2 PULAU PERHENTIAN 2014!!!
Location: Watercolors Resort, Pulau Perhentian Besar ~

Package includes : speed boat transfer to Pulau Perhentian and return, Chalet air Cond, meals, snorkeling trip, snorkeling gear rental (mask, snorkel and life jacket), canoeing

 PRICE (LOW SEASON : MAC - APRIL)
  • 2 Days 1 Night @ RM260 (adult), Children 4-11 years old @ RM160/pax
  • 3 Days 2 Nights @ RM360 (adult), Children 4-11 years old @ RM260/pax
 PRICE (PEAK SEASON : MEI - SEPT)
  • 2 Days 1 Night
    Twin Sharing : RM320/person,
    RM220/person (4-11 yr)
    Triple Sharing : RM290/person
    , RM190/person (4-11 yr)
    Quad Sharing : RM270/person
    , RM170/person (4-11 yr)

  • 3 Days 2 Nights
    Twin Sharing : RM420/person,
    RM320/person (4-11 yr)
    Triple Sharing : RM390/person
    , RM290/person (4-11 yr)
    Quad Sharing : RM370/person
    , RM270/person (4-11 yr)
chalet air cond
 
canoe paddling
Day 1
8.00 am     : Register at Kuala Besut Jetty
                  Transfer to Pulau Perhentian by speed boat
10.00 am   : Check in at Watercolours Paradise Resort
1.00 pm     : Lunch hour
2.30 pm     : Snorkeling
5.30 pm     : Coffee Break
, Canoeing
7.30 pm     : Dinner
                   Free & Easy

Day 2
8.00 am      : Breakfast
10.00 am    : Trekking (min : 8pax adults)
                  Tea break
12.00 pm    : Lunch
2.00 pm      : Snorkeling trip
5.00 pm      : Back to resort
                    Coffee Break, Canoeing
7.30 pm      : Dinner
                    Free & Easy

Day 3
8.00  am     : Breakfast
9.00 am      : Check out
                     Transfer to Kuala Besut Jetty


Info lanjut, hubungi 017 9371350 / 013 2456769
Email : cuti2budget@yahoo.com.my / cuti2budget@gmail.com
mohon hubungi selepas waktu kerja (5pm-10pm)

KLIK SINI untuk pakej backpakers/budget


116 comments:

  1. pakej 3d2n at pulau redang utk date 24/05/2013 still price y same ea??

    email: mei2wuzhere@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Salam

    saya dah email. harga masih sama.

    terima kasih

    ReplyDelete
  3. kalau yg 3 hari 2 mlm nie, utk seorang ke couple rm350???

    ReplyDelete
  4. hanie bee : pakej ni seorang RM350

    ReplyDelete
  5. Salam,

    kalau nak pegi 2 orang saje boleh x? harga yg sama? RM350 sorg?

    ReplyDelete
  6. salam munirah, boleh je.. harga still sama x kire peak season or low season...

    ReplyDelete
  7. salam.kalau pergi terengganu by flight ade orang amek ke??

    ReplyDelete
  8. Maaf, jika nak ke jeti perlu menggunakan pengangkutan awam yang disediakan (Teksi)

    ReplyDelete
  9. saya nak ke pulau perhentian 30/4/2013-3/5/2013 untuk 2 orang...email harga...

    ReplyDelete
  10. qaseh zaza,harga seorG RM 350. pakej termasuk makan, snorkeling, bot transfer dan penginapan..sila tinggalkan email utk sy emailkan details..

    ReplyDelete
  11. ada pakej untuk 40 org? harga? boleh email ke mya.aziz@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Blh email saya detail? utk 2 org pd 27/5-29/5.
    Kalao lewat register kat jetty blh tak sebab kami tolak dari kuantan, takut lewat.
    mpmandypang@gmail.com

    ReplyDelete
  13. saya dah email please reply segera saya nak ke pulau perhentian 7hb march nih.. harap dapat reply email saya dengan kadar segera. Terima Kasih

    ReplyDelete
  14. Slm..saya nk ke pulau perhntian pda bln 6 utk 2 org..(3d2n) adakah harge mse sama
    Email: as_ina84@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. harga dah sama dan sy dah email

    ReplyDelete
  16. Salam.. Fikri ap beza perhentian besar dgn kecik? Mn yg ok?

    ReplyDelete
  17. salam, perhentian besar dan kecil lebih kurang sama shj...cuma perhentian kecil lebih ramai pelancong asing berbanding perhentian besar.

    ReplyDelete
  18. Salam Fikri,sy nk minta tolong dapatkan best bargain utk pakej snorkeling di redang untuk 2hr1mlm. Di Marine Park ade resort tak?

    ReplyDelete
  19. harga utk 2h1m RM 250 seorang..termasuk marine park

    ReplyDelete
  20. salam..

    boley saya tahu, pakej berkumpulan utk 30 org, brape? boley emailkan kt ainiothmanulhakim@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. Salam . Harga diatas untuk semue per person ea. Kami dalam 6 org atau lbih untuk ke pulau perhentian pada 24/5

    ReplyDelete
  22. email kan saya ke ezaa90@gmail.com ea. Thanks for ur cooperation :)

    ReplyDelete
  23. emailkan saya pakej untuk 50 orang. gamefreakzzs@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  24. Salam boleh tolong emaikan saye pakej2 yg ada di pulau perhentian? harrisvandeta@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Blh ke bawa baby umur 4 bulan klu brcuti ke p.perhentian nih?ad servis jaga baby x sana?

    ReplyDelete
  26. salam bro...saya berminat dengan pakej yg di tawarkan..bagaimana hendak membuat bayaran?
    tq

    mohd_razmi_fke@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. pakej ke pulau perhentian kecil ada tak?
    mmg nak dtg sana 24 mei ni.
    emel ye :)

    myvii_orange81@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. Minta tlg send quotation utk 17 orang , 3D2N , dari 10May2013 - 12May2013.
    nurulblox@gmail.com /0164444104 -nurul

    ReplyDelete
  29. farah & nurul ashikin : saya dah email. moga mendapat maklumbalas positif daripada anda. tq

    ReplyDelete
  30. Salam..boleh email pakej utk 2 org dewasa..nk g pulau 20/4-22/4..
    ni email saya:slamdunk143us@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  31. salam. saya dah email. mohon untuk sms saya di 0179371350 utk pengesahan jika berminat. tq

    ReplyDelete
  32. assalam, tlg emel pakej utk 5org dewasa 10/4-11/4 . emel nursafwah@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. saya dah email. terima kasih...boleh saya dptkn no phone? sms kat no saya 0179371350

      Delete
  33. assalamu'alaikum... emel saya pakej utk 7 org dewasa. date 7/12/2013 - 9/12/2013
    emel saya : syafirah.azahari@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam, sy dah email pd cik fira.. tapi utk pengetahuan cik, pulau perhentian ditutup pada november - februari kerana musim monsun

      Delete
  34. Bole emel pakej untuk 8dewasa untuk bercuti pada 24-26 ogos di siti.azlin@gmail.com. Boleh bawa baby 8 bulan? Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. boleh bawa..harga adalah seperti di bawah :
      3 Days 2 Nights
      Twin Sharing : RM420/person, RM320/person (4-11 yr)
      Triple Sharing : RM390/person, RM290/person (4-11 yr)
      Quad Sharing : RM370/person, RM270/person (4-11 yr)

      Delete
  35. Salam.. mohon email quotation untuk 2 orang 3d2n 4-6 june ini. khairie_2822@yahoo.com. thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. harga adalah seperti di bawah :

      3 Days 2 Nights
      Twin Sharing : RM420/person, RM320/person (4-11 yr)
      Triple Sharing : RM390/person, RM290/person (4-11 yr)
      Quad Sharing : RM370/person, RM270/person (4-11 yr)

      Delete
  36. salam.. email kat saye pakej untuk 5 org around bulan 6 ni..

    kalin_cinta@yahoo.com

    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. harga adalah seperti di bawah :

      3 Days 2 Nights
      Twin Sharing : RM420/person, RM320/person (4-11 yr)
      Triple Sharing : RM390/person, RM290/person (4-11 yr)
      Quad Sharing : RM370/person, RM270/person (4-11 yr)

      Delete
  37. salam
    sy nk tau harga untuk pakej 2h 1 m utk 3 org ke p.perhentian..untuk hujung bln 5 ni.emailkan kt sy
    chazqma@gmail.com

    ReplyDelete
  38. salam, saya nak harga budget dlm RM300/person, 5 org boleh tak? tarikh 25-27/4 ni.. emel saya kat fadhliadzemi@gmail.com kalau boleh nak sama dgn pakej ni speed boat transfer to Pulau Perhentian and return, Chalet air Cond, meals, snorkeling trip, snorkeling gear rental (mask, snorkel and life jacket), canoeing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. maaf, date tu chalet dan resort dah penuh. mohon untuk rujuk email berkenaan dgn pakej yang kami ada. saya cadangkan encik utk rancang bercuti pada tarikh yang lain.

      terima kasih

      Delete
  39. salam, kami nk pakej lengkap dlm 60 org termasuk kanak2 untuk family day.. email saya idzat.rrm@gmail.com.

    Terima kasih..

    ReplyDelete
  40. nak minta tentatif utk 2days one night
    2 org
    17-18th may 2013

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh bagi email? nnt sy emailkan tentatif

      Delete
  41. slm..klu nk pergi 3org termasuk.baby 9 bln..brape? klu sy x ambk pkej utk snorkeling utk 1 pax brape

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, baby percuma.. x termasuk snorkling harga RM 300 seorg

      Delete
  42. salam... ada honeymoon pakej utk ke pulau perhentian kecil x? awal jun... tq)

    irkuhs_dhom@yahoo.com

    ReplyDelete
  43. Salam. Saya nak tahu harga untuk 2 orang. Dlm bulan jun dan julai. Tq.. :)

    ReplyDelete
  44. Assalamualaikum. nak tanye quad plg max bleh muat brape org ? then tambah harga bbq ? emeil rahimi_hazlami@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. quad utk 4 org. boleh tmbah 1 lg extra bed. total max 5 org. bile plan nk pg ye? bpe org? nnt sy email details

      Delete
  45. Salam En. Fikri, please ignore my previous email. Actually the correct email address is norazie77@hotmail.com. Thanks in advance

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf lewat reply, tarikh tu dah penuh cik

      Delete
  46. salam, ade pakej utk perhentian kecil?
    nak pegi dalam 9/10 orang
    18-20 jun.
    agak2 ade kosong lagi x?
    bole email detail dekat saya
    edzwanadzhar@gmail.com

    ReplyDelete
  47. Lupa nk inform sy nk pergi 13-15 September 2013 nie utk lbh kurang 6org...sila email:amiera1208@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. hi ada x pakej budget utk snorkelling dan activity lain utk 6 dewasa dan 2 kanak2 (12 tahun, 2 tahun)? Accomodation dah settle. Boleh email ke iggoque@gmail.com? Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk pakej snorkeling shj cik boleh contact en fikri 017 9371350

      Delete
  49. SALAM....

    SAYA BERCADANG NAK KE PULAU PERHENTIAN 30 AUGUST 2013
    PAKEJ 3D2N...
    BOLEH EMAIL KAN HARGA X?
    waneyielan@gmail.com

    ReplyDelete
  50. salam. please email pakej 2d1n utk ke pulau perhentian, 28/6-29/6
    arikays90@gmail.com

    ReplyDelete
  51. As Salam,

    Untuk pakej bulan 9 ada kekosongan lagi ke? Pakej 3h2n untuk 2 orang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada..boleh cal Fikri 017 937`350 utk maklumat lanjut

      Delete
    2. Ok.. kalau boleh emailkan kat saya pakej untuk bulan Sep ni. Email : meowpeace@yahoo.com.

      Delete
    3. TQ. Apa2 nanti saya kontek en fikri.

      Delete
  52. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  53. Full pakej utk bulan 10 ada? sy plan 4 - 6 oct 2013 with 6 adults.. so camne harganya ye..? tq :)

    ReplyDelete
  54. ada.. harga RM 420 seorang.. stay di water color resort perhentian besar. kami juga ada menyediakan pakej di perhentian kecil. encik boleh rujuk di sini http://fick87.blogspot.com/2013/04/teratak-amelia-cafe-n-chalet-pulau_21.html?showComment=1374734451016#c889716343248027506

    ReplyDelete
  55. salam .. tolong emelkan pakej honeymoon , end of disember boleh x?
    ke emel . nurrosmarinie89@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, pualu perhentian dan redang tutup dari november - februari.maaf ya

      Delete
    2. sy cadangkan puan ke pulau langkawai. sy boleh arrangekan..

      Delete
  56. salam...saya nak bercuti ke pulau perhentian untuk 3 hari 2 malam untuk 2 orang bulan oktober 2013..2 oktober 2013-4 oktober 2013..boleh emailkan saye pakej budget termasuk tempat tido?manjadolce@yahoo.com.tq

    ReplyDelete
  57. slm,blh email pakej utk 25 org?email sy mriezal38@yahoo.com..kmi smua platih dr perhebat dn bkal pesara atm..

    ReplyDelete
  58. Assalamualaiku

    kalau yang 2D1N tu harga mati yg mane? termasuk ape? aktiviti yg ada? Plan nak g 28th Sept 2013 ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Package price includes:-

      1. Ferry transfer to Pulau Perhentian and return.
      2. Accommodation – Room A/C / Fan
      3. Meals – 3 meals daily of lunch, dinner and breakfast.
      4. Snorkeling cum round island trip to Perhentian Island.
      5. Snorkeling gear rental (mask, snorkel and life jacket)
      6. canoeing

      Delete
  59. As salam.

    Kalu nak pergi 2 orang 3H 2M bln oktober 3/10 - 5/10/2013 RM sorang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam.. harga RM 420 seorang utk chalet watercolor resort, perhentian besar. utk pulau perhentian kecil, cik boleh bg email utk sy emailkan details. Harga di perhentian kecil lebih murah krn disitu ada chalet backpackers

      Delete
  60. saya dan rakan sekelas bercadang ke pulau perhentian.jumlah kami seramai 30 org..so, bleh x email kpd sya harga dan keistimewaan yg akn kami dpt..email; muhamadsulhelmi@gmail.com

    ReplyDelete
  61. salam...boleh email pada sy (aizuddinjalani@ymail.com) pakej 3D2N di pulau perhentian pada mei/jun 2014 utk 15org...

    boleh sertakan skali ngn pakej candat sotong..thanks

    ReplyDelete
  62. saya dan rakan sekelas bercadang ke pulau perhentian 2h1m..jumlah kami seramai 30-40 org.budget pekej rm250 siap boat transfer,pwnginapan,snorkeling,telematch & mkn.. email: effendy_yusof@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. saya dah email. semoga mendapat maklumbalas positif daripada anda. terima kasih

      Delete
  63. mohon email pakej bajet utk 2 org awal mac 2014.. fad.ae86@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. saya dah email. semoga mendapat maklumbalas positif daripada anda. terima kasih

      Delete
  64. maaf saya ingin dapatkan harga pakej untuk 2 org.termasuk makan pagi,tghr dan malam berserta dengan penginapan dan snorkeling.bilik satu katil queen.tarikh anggaran dalam 28/4/2014-30/04/2014.tolong email kan di nisa819@gmail.com.tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, latest promotion ada di page ni https://www.facebook.com/pages/Redang-Island-Malaysia

      details sy dah email

      Delete
    2. boleh bagi sebut harga dan details untuk 3H2M di pulau perhentian pada 22.03.14 - 24.03.14.
      pakej untuk 2dewasa dan 2 kanak-kanak bawah 4tahun berserta 2breakfast, 2 lunch dan 2 dinner. Penginapan (1 bilik), 2 ways boat transfer from (jeti k. besut - pulau - jeti k. besut) dan snorkelling.
      email pada saya di proeng2@octagonmaju.com.my. tq

      Delete
    3. tolong include transportation dari kuala Terengganu airport - jeti k. besut - kualal Terengganu airport..tq

      Delete
  65. salam, saya ingin bertanya tentang tentatif dan termasuk pakej penginapan dan makan untuk student package dalam 40 orang.. boleh email saya siiti1289@gmail.com. terima kasih :)

    ReplyDelete
  66. boleh bagi sebut harga dan details untuk 3H2M di pulau perhentian pada 21.03.14 - 23.03.14.
    pakej untuk 12 dewasa 2breakfast, 2 lunch dan 2 dinner. Penginapan (3 bilik), 2 ways boat transfer from (jeti k. besut - pulau - jeti k. besut) dan snorkelling with equiptment.
    email pada saya di amiradaud92@gmail.com

    ReplyDelete
  67. Assalamualaikum...mohon sebut harga untuk 3H 2M untuk pakej di pulau perhentian bermula dari 30 mac 2014 hingga 1 April 2014...untuk 2 orang dewasa...tapi tanpa snorkeling..email saya nourhafeez@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, sy dah email..without snorkeling harga tolak RM 40 seorang

      Delete
  68. kalo untuk 2org tapi bilik asing2 kira cmane yer???? 3H2M...plz email me the details.. email me at nur_dalila@yahoo.com ..tq...

    ReplyDelete
  69. Assalamualaikum,

    saya nak sebut harga ke perhentian

    tarikh : 09/052014-12/05/2014 (4H3M)
    bilangan : 5-10 orang.

    email : ezatyn_sepsec90@yahoo.com.my

    thanks.

    ReplyDelete
  70. Assalamualaikum,
    saya nak tahu harga pakej. pada pertengahan bulan 8. (15-17/8)
    3h2mlm
    tujuh orang.
    email ainonadia@gmail.com

    ReplyDelete